Belépés a Rigotech fiókodba és segítség a használatához

Diagnosztikai- és mérési eredmények, fotók, beállítások, gyors ügyfélszolgálat ....

 

Négy videó, négy segítség

  • 1. Miért jó, ha van egy Rigotech fiókod, miben segít neked
  • 2. Aktiválás és az autód adatai
  • 3. Üzenőrendszer - ha segítség kell, azonnal válaszolunk
  • 4. Belépés és mit csinálj elvesztett jelszó esetén

Rigotech fiókod használatáról 1. rész - bevezető, ismertető

A Rigotech fiók az országban egyedülálló autós szolgáltatás. Chiptuning vagy bármely más beállítás esetén abban segít neked, hogy az autóddal kapcsolatos összes adat rendezett formában egy helyen van, valamint email helyett a fiókon keresztül könnyen és kényelmesen tudunk beszélgetni az autódról, kéréseidről.

 

Rigotech fiókod használatáról 2. rész - fiók aktiválás és az autód adatai

Megmutatom, hogyan tudod beaktiválni a fiókod és merre találod az autóddal kapcsolatos adatokat. Köztük: a fotókat, diagnosztikai eredményeket, méréseket, az autód eredeti beállítását. Megmutatom, hogyan tudod ezeket letölteni.

 

Rigotech fiókod használatáról 3. rész - üzenetküldés, kommunikáció

Ebben a videóban megmutatom, hogyan tudod használni a belső üzenőrendszerünk, ügyfélszolgálatunk.
A Rigotech fiók egy egyedülálló szolgáltatás, amely csak a Rigotech Chiptuning ügyfelei részére elérhető. Üzenetet, kérdést csak akkor tudsz küldeni, ha van fiókod. (Email-ben nem fogadunk kérdéseket, ajánlatkéréseket.) A fiók használata díjmentes ajánlatkérőink és ügyfeleink számára, így ha szeretnél egyet, kérj ajánlatot chiptuningra, finombeállításra és szinte azonnal létrejön a fiókod.

 

Belépés a személyes Rigotech fiókodba - ha szükséges új jelszó igénylésével

A videóban megmutatom, hogyan tudsz belépni a fiókodba. A második felében látod majd, hogyan tudsz belépni, ha elfelejtetted a jelszavad. Az új jelszó igénylése pár kattintás.

 

Ha már van fiókod és üzenni szeretnél vagy letöltenéd az autód adatait kattints IDE a belépéshez! Ha szeretnél egy klassz egyedi beállítást amivel kitűnhetsz a tömegből, kérj ajánlatot ITT!

Gyere a Facebook-ra a friss hírekért, nézd meg a valódi 5*-os referenciákat.

Chiptuning témájában a legtöbb elégedett ügyfél, aki el is mondja: 450+ referencia, több mint ezer követő a Rigotech Chiptuning YouTube csatornáján.