Chiptuning a legszélesebb típusválasztékkal. Nézze meg!
   
nissan-chiptuning

chiptuning

  • Autó

  • Kamion

  • Kisteherautó

  • Busz

  • Traktor

  • Motor

  • Hajó

  • Jetski


Alfa Romeo
AMG
Aprilia
Aston Martin
Audi
Bentley
BMW
Buell
Cagiva
Case
Chevrolet
Chrysler
Citroen
Claas
Dacia
Daewoo
DAF
Deutz Fahr
Dodge
Ducati
Ferrari
Fiat
Ford
Harley Davidson
Honda
Hummer
Hyundai
Isuzu
Iveco
John Deere
Kia
Lamborghini
Lancia
Land Rover
Lexus
Lotus
MAN
Maserati
Maybach
Mazda
Mercedes
Mini
Mitsubishi
Moto Guzzi
MV Augusta
Neoplan
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Proton
Renault
Rolls-Royce
Rover
Saab
Same
Scania
Seat
Skoda
Smart
SSangYong
Subaru
Suzuki
Toyota
Triumph
Valtra
Volvo
VW
Weismann

A japán autók HQ tuningján és optimalizálásán túl az ország legszélesebb típusválasztékával rendelkezünk autók, motorok és a többi jármű tekintetében is, beleértve

Amíg a táblázatok elkészülnek egy kis segítség az érdeklődőnek:
Mivel a hazai piacon a legszélesebb választékkal rendelkezünk ezért ha már bárhol máshol megtalálta autójának adatait, azt egész biztos mi is meg tudjuk csinálni.

Természetes, hogy Önt érdekli, hogy hány (LE) lóerő teljesítmény és hány NM nyomaték növekedésre számíthat. Fontos, hogy nem az a lényeg, hogy az adott listában milyen paraméterek szerepelnek (ki mit ígér számokban), mert Önnek valószínű nincs és nem is lesz (objektív) fékpadi - teljesítmény - mérése az autóról a beavatkozás előtt és azt követően, illetve bármilyen eltérés a táblázat értékeitől magyarázható az autó adottságaival, műszaki állapotával.

Tehát a számoknál sokkal fontosabb az, hogy a próbaidőszakban az autó javított tulajdonságai messzemenően beváltották-e a hozzájuk fűzött reményeket, az előzetes megbeszélt igényeket.
Nálunk csak teljes elégedettség esetén kell fizetni.  Az elégedettségi garancia személyautóknál, motoroknál egy hét, kamionoknál, buszoknál, traktoroknál, munkagépeknél, hajóknál 1 hónap így ügyfeleinknek van idejük tesztelni az eredményt, ha igénylik külső cégnél objektív mérést kérni.

Ha az autó menettulajdonságai nagyban javultak, megjött a várt vezetési élmény, nyomaték, gyorsulás,  kisimult a motor járása, hangja, alacsonyabb fordulatszámon is dinamikusan viselkedik és még a fogyasztása is rendben van, esetleg csökkent ez azt jelenti, hogy a chiptuning nagy valószínűséggel sikeres. /ha itt készült a tuning akkor 100% hogy sikeres, ha ezek az indikátorok megvannak/

Jelenleg az érdemi munkára koncentrálunk, s majd ha leesik a hó akkor jut idő a listák elkészítésére feltöltésére is. :)

Chiptuning árakról IDE kattintva talál információt.

Kapcsolatfelvétel és árajánlatkérés IDE kattintva.

Üdvözlettel: