Ajánlat kérő és kapcsolat felvételi oldal


„Szia, van egy 1.9-es VW Passatom, mennyibe kerül rá egy chiptuning?” - Szakítja félbe a munkámat a szokásos telefonhívás…  Máshol, hangzik az átlagos válasz: „45 ezer”, vagy „184.000 forint + áfa”.


Köszönöm a bizalmad, hogy kérdéseddel hozzám fordulsz, de ha számodra a fenti sor kielégítő válasz, akkor a chiptuningod nem nálunk fog elkészülni, ez biztos. Ugyanis:

Az általunk készített Rigotech HQ Chiptuning beállítás nem tömegcikk! A saját autód egyedi. Előélete, személyisége, tervezett élettartama van, amíg üzembiztosan helyt kell állnia. Megvannak a sajátosságai, ahogy Neked is van egy elgondolásod, hogy mit szeretnél kihozni belőle, mi az, amit javíthatnánk rajta, hogy Számodra tökéletes legyen.

Szívesen elkészítem Neked az egyedi árajánlatot, megválaszolom a kérdéseid, ha tudom, hogy:

 

Jelenleg szabadság miatt (2014 július 1.-től 31.-ig) nem tudom fogadni és kezelni az árajánlatkéréseket.

Ha az autód minőségi chiptuningja, beállítása várhat pár napot kérlek add meg a neved és elérhetőséged, így amint visszatérek a szabadságról jelentkezem. Azért is érdemes a feliratkozottak népes táborába tartozni, mert így nem maradsz le az újdonságokról, akciókról. Kérlek, add meg az email címed! (Természetesen nincs SPAM, reklám, stb. Csak az autóddal kapcsolatos újdonságok, érdekességek mennek, havi vagy ritkább rendszerességgel, leiratkozás 1 kattintással, bármikor.)

Köszönettel üdv:

 

Tóth Richárd

 

Keresztneved::*
E-mailed::*

 

 

 

Rigotech Chiptuning Centrum minden jog fenntartva 1998-2011 - jogi nyilatkozat
 Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Checker
Partnereink
Google PageRank