Rigotech HQ Chiptuning árak

Chiptuning (optimalizálás, finomhangolás, egyedi kérések teljesítése) áraink 50.000 – 350.000 Forint között változnak.

Az árakat a besorolás, gyártmány, kor, az elvárt nyomaték- és teljesítmény növekedés valamint fogyasztás csökkenés, megtérülési idő, a használt programozási technológia alakítják.

Fontos tudni, hogy én nem dolgozom olcsón, sőt tőlem fogja az egyik legdrágább ajánlatot kapni, ugyanakkor nem az a kérdés, hogy egy minőségi beállítás mennyibe kerül, hanem az, hogy Önnek mennyi öröme lesz benne, mennyire éri el a célját, mennyi üzemanyagot takarít meg, és még mennyi ideig tudja az autót kifogástalan állapotban használni. Az olcsó beállításnak a legtöbbször súlyos javítási számla a vége, és összességében sokkal drágább. Vagy jobb esetben csak kidobott pénz, érezhető eredmény nélkül …

Az Ön számára reális, pontos és korrekt árajánlathoz  két dologra van szükség.

1. Meg kell ismernünk:
– az Ön autóját, járművét
– az Ön pontos igényét, elvárását, szempontjait

2. Önnek meg kell ismernie
– a tényleges lehetőségeket, (adott esetben kockázatokat),
– a műszaki és szakmai felkészültségünk,
– az emberi hozzáállásunk.

Ugyanis: Ön, mint autótulajdonos, tuning felől érdeklődő, amikor az Interneten kutat a chiptuning lehetőségek után, a vak szerencsére van utalva abban, hogy autójának és pénztárcájának a legmegfelelőbb megoldást találja. Ha Ön nem ismeri az adott céget, személyt, tanulmányait, a munkáját, a tényleges referenciáit, (nem tekintem annak a kamu idézetek kiírását… ) akkor választásában többnyire három dologra támaszkodik:

   – mi az ár,
– mennyire impozáns, színes és megnyerő az adott oldal, mennyire tűnik hitelesnek a tartalom, mekkora a bemondásos alapon beígért eredmény, szimpatikus-e az ember a telefonvonal végén,
– milyen messze van, mennyire kényelmes és olcsó odajutni.

Ha Ön valóban egy korrekt, dinamikus, időtálló és megbízható beállítástm chiptuningot szeretne, nem pedig egy a gyárihoz hasonló szintén közepes – vagy rosszabb! – beállítást, akkor javaslom, hogy ne az út szélén csináltassa meg autóját 45.000 forintért. – vagy más önjelölt Bosch mérnököknél…  Tuningbox és más kiegészítők tekintetében se hagyatkozzon pusztán a szavakra, meggyőző weboldalakra.

Ön ha csak az ár alapján hoz döntést, akkor vegye figyelembe hogy:
– autójának az értéke (ameddig üzemképes):                               1.000.000 – 20.000.000 forint
– a vezérlőegység amin a beavatkozás történik:                           200.000 – 800.000 forint
– turbó, tengelykapcsoló, egyéb (rossz beállításnál fogyóeszközök)  200.000 – 500.000 forint
– az állásidő, bosszúság nem számszerűsíthető…

A korrekt beállításához és az autója kezeléséhez (biztonsági mentés, módosítás elkészítés, írás, hibakód törlés, motordiagnosztika, mérések, …) szükséges eszközök értéke szintén több tíz milliós nagyságrend, abban az esetben, ha valaki komolyan foglalkozik ezzel a tárgykörrel, mérnöki területtel. – a tanulásba fektetett munkaórákat és a kapcsolatrendszer értékét megint nehéz számszerűsíteni

Miért írom ezeket?
Azért, mert azt tapasztalom a telefonos megkeresések alkalmával, hogy az autó, kamion – tulajdonosok 95%-a nincs ezekkel a tényekkel tisztában. Azt gondolják, hogy chiptuning csak egy féle van. Gyakran úgy megy le egy ilyen beszélgetés, hogy a tulajdonos máshol már ajánlatot kapott a tuningra, pl. 45.000 vagy 60.000 forintért. Ugyan azt az autót mi 90.000. – ért csináljuk, mert minőségi szolgáltatást, terméket adunk. A munkánkat többre tartjuk, az árból tartalékot képezünk a saját képzésünkre, az eszközpark, szoftverek, a műhely fejlesztésére, ügyfeleink az autóik jobb kiszolgálása érdekében.

Felkészületlen ügyfelek sok esetben 20-30 ezer forintot akarnak spórolni, egy 5 milliós autón egyszerű tudatlanságból. Az olcsó “cégek” nem hívják fel a figyelmét arra, hogy egy gondatlan beállítás miatti turbócsere majd 350.000 forintba fog kerülni…

Összegezve: csak annyit szeretnék segíteni, hogy ne csak az ár alapján hozzon döntést, hanem alaposan nézzen utána, hogy mit kap az összegért cserébe és kitől. Ahogy borból is vehet a bevásárlóközpontban kannásat olcsón, így gyenge minőségű tuningból is széles a hazai  paletta.

Azért szerencsére itt vannak a jó évjáratú Szekszárdi minőségi borok is, más árfekvésben, más értéket képviselve. A választás az Ön kezében van.

Kérem, kattintson IDE és az autó adatok megadása után, elkészítjük Önnek az egyedi ajánlatot, amely az áron felül sok hasznos információt is tartalmaz majd autójáról!

Kapcsolatfelvétel IDE kattintva.

Főbb tuning árkategóriák besorolás szerint

Személyautó EDC15, EDC16, EDC17, EDC17 tricore protected, és minden korábbi nem Bosch gyártmány.
szívó benzines motorral
turbó vagy kompresszor töltött benzines vagy dízel motorral

– Motor (motorkerékpárok, robogók)

– Kamion

– Mezőgazdasági és munkagépek

– Hajók, csónak motorok

– Egyéb járművek (jetski, hómobil)

Árkedvezmény  – chiptuning akció

Kedvezményes, akciós árat kínálunk már meglevő ügyfeleinknek, azoknak akik elégedettségük és hűségük jeléül minden autójukat nálunk csináltatják meg.

Mennyiségi kedvezményt, vagy egyedi árat adunk kamion vagy mezőgazdasági gép flottára.

Kapcsolatfelvétel és árajánlatkérés IDE kattintva.

Üdvözlettel:

Chiptuning technológia